Office Feasibility Study, Preston

We were engaged to undertake a feasibility study aimed at creating a modern office building from the existing tired and outdated 1980’s building located on a business park in Preston.

The brief was to provide a cost effective scheme to refresh the appearance without wholesale alteration or demolition. Our solution retains the existing metal profiled cladding to the upper level with the main body of the building being finished in a smooth black render. Windows are re-coloured to a more contemporary colour with the surrounds expressed with satin stainless steel ‘architraves’. Entrances are altered and enhanced introducing cedar cladding which is then applied to the main façade between the windows.

It is hoped the proposals will spark interest from possible tenants with a view to the work being completed in the summer 2015.

Recent Work